KO MI UM NAGAJA

V mojem umu je prepričanje, da nisem nikoli dovolj dobra. Da ne vem veliko, da nimam prav. Se ne smem postavit zase, se ne smem kregat, ker to ni lepo. Da moram imet rada vse brez razlike. Da moram pomagat. In poskrbet za vse. Skratka, vedno mislim, da če ne bom popolna, bom koga razočarala.
Kakšna sem v resnici, brez, da se trudim in kako sem se od rojstva do danes razvijala, ve moja razširjena družina.
Ko sem prebrala čestitko za rojstni dan, na samem, mi je bilo v duši prijetno. Od sreče in topline, da me nekdo pozna, ceni in vidi na tak način, so mi tekle solze same.
Solze sreče, bolečine, ljubezni in občudovanja, predvsem pa hvaležnosti, da je napisano ZAME.
Istočasno mi je um nagajal, da je to pretiravanje, da imam veliko napak. Da zafrknem, če se le da. Da to nisem Jaz.
Del čestitke bom prepisala iz hvaležnosti in občudovanja, ter, da boste razumeli, kaj um počne.

Tako kot mi, sama dobro veš, da si v naših srcih vedno prva, saj s svojo energijo in pozitivno mislijo oblikuješ vse, kar je dobrega v našem sobivanju.
V sebi imaš vse, kar je potrebno, da se tvoja okolica dobro počuti, da nam vliva upanje v lepo bivanje.
Premajhen je ta list, da bi lahko naštela vse pozitivne lastnosti, ki jih želiš prenesti v svojo okolico. Zato ne bom naštevala.
Želim, da uživaš v svojem življenju, ki ti je dano. Oblikuje ga po svojih potrebah in zadovoljna nadaljuj s svojim poslanstvom, ki ga tako dobro opravljaš in v njem uživaj.

Hvala, ker si srčna, potrpežljiva, radodarna, polna dobrih nasvetov, prijazna, ker imaš uho, ki prisluhne in ramo kamor se lahko naslonimo.
Radi te imamo

Spodaj je bilo podpisov, kolikor je velika moja razširjena družina.

Uživajte ob branju in si predstavljajte, da je to za vas. Sigurno je. Samo um utisajte in se prepustite sebi. Občutek zadovoljstva in sproščenosti, ki se razleze po telesu in duši, je neponovljiv. Čestitajte si, da ste dosegli, kar ste.
In srečni vstopite v nov dan

Topel objem

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh