O meni

O meni

Hoj,

Ime mi je Magda.

Ime sem dobila ob rojstvu v tej obliki. Šele pozneje sem spoznala, da ima Mag-da svoj pomen.

 

Za seboj imam več kot polovico življenja.

Kot otrok sem bila nasmejana, radovedna in odgovorna. Zato imam občutek, da pravi otrok nisem bila nikoli. Pa mi ni žal, saj je vsak rojen z namenom.

Kot mala sem si vzela dovoljenje, da pazim na mlajše in skrbim za njih. Sem jim vzgled z dejanji.

V srcu ne poznam družine. Poznam razširjeno družino v kateri je več kot 40 ljudi.

Skupnost. Prijateljstvo. Pomoč. Ljubezen. Veselje. Žalost. Pretresi. Skrb. Razigranost. In še enkrat ljubezen do vseh. Brezpogojna ljubezen, ki jo premorem in jo delim.

Z očetom sva imela poseben odnos. Vendar je bila težava, da je vedel o ženski naravi veliko preveč in me s svojimi strahovi obremenjeval. Kot otrok tega nisem prenašala, ker je bolelo.

Posebne darove imam celo življenje. Vsakokrat, ko me je močno prizadel, ko ni izpolnil obljube,sem se mu maščevala v mislih. Na žalost je maščevanje šlo v sprovajanje in iz službe domov je prišel poškodovan.

Ker nisem videla, kaj dobrega počnem ljudem ampak samo škodo, ki sem jo povzročila svojemu očetu, sem okoli 10. leta zaprla darove.

V puberteti imamo vsi probleme. Sami s seboj in okolico. Ker sami sebe ne razumemo, nas ne morejo razumeti niti bližnji. Vsi skupaj smo čakali, da to obdobje mine. Ker sem ga preživela, je tudi minilo. Naredila sem šolo za frizerko in to tudi delala.

Potem je prišlo obdobje 20ih, ko sem mislila, da se je potrebno poročiti in imeti družino. Odločila sem se, da bom to storila. Da ne bom čakala princa na belem konju.

Delala sem proti sebi. Poročila sem se z nekom, ki mi je bil, ko sem ga opazovala na daleč, zoprn in antipatičen. Z vztrajnostjo je zlezel pod kožo in nisem več videla iste slike.

Začele so se težave. Njegova pijača, bolestno ljubosumje, manipuliranje, psihiranje, žaljivke, podlo obnašanje do sorodnikov, nepredvidene bolezni…

Nikakor, da zanosim. Temu je sledilo zdravljenje za neplodnost, ki je bilo v vsem obdobju neuspešno.

V tem sem vztrajala 8 let.

Ker je bilo preveč duševnega trpljenja sem moža zapustila in se ločila. Tudi ta del ni bil prijeten, pa sem preživela, ker sem vedela, da bom od tu naprej svobodna.

 

Potem sem spoznala novega partnerja in se z njim ustalila.

Zdajšnji partner je čudovit sopotnik. Razumevajoč prijatelj, pri katerem je dom in podpora, ljubezen, sodelovanje. In še enkrat dom in ljubezen. Strpnost.

Minevala so leta v različnih dogajanjih, menjavanju služb, izobraževanju, uživanju, plesu in druženju ter trudenju imeti otroke, pa brez uspeha.

Prišlo je leto 2014, ko so me potegnile nazaj sile intuicije, šloganja, čudnih dogajanj, čudnih ved. Začela sem brati in se izobraževati. Po malem. Počasi. Pozimi, ko sem imela čas. Ker imava svojo firmo, ki vzame za uspešno poslovanje precej časa in celega človeka. Stvari so se dogajale počasi, saj se mi ni nikamor mudilo. Obiskovala sem vodene meditacije in se navdušila.

Še več sem prebrala in več razumela. Z razumevanjem se je v meni sprožil strah in odgovornost ter vprašanje, kaj gre lahko narobe. Z odgovorom nič, nisem bila zadovoljna, saj sem bila prepričana, da gre lahko veliko stvari narobe.

Ker sem bila prepočasna, sem leta 2016, konec poletja, dobila ogromno skalo v hrbet. Takrat so mi stali ob strani vsi angeli, vodniki in Stvarnik. Drugače bi umrla ali ostala pohabljena.

Po tem dogodku so se mi začeli odpirati drugi kanali. Sem vohala, občasno slišala, videla, sanjala…. Lahko bi še naštevala.

Odločila sem se 2017 za izobraževanja. Najprej za Theta Healing, ker sem si morala pomagati. Kako s poškodbo, ki se je ne da popraviti, živeti, kako odpraviti ali zamenjati bolečino, kaj se sploh dogaja z mojim telesom. Kako ga razumet.

Theta Healing mi je dal odgovore na marsikaj. Veliko je odpravil, popravil, zaključil, spremenil.

Nato sem šla na tečaj za vodenje meditacije, kjer sem izvedela, kar sem želela.

Ja, pri meditaciji je potrebno bit pazljiv. Prostor mora bit pripravljen in zaščiten na odpiranje telesa in duha. Ja, lahko gre kaj narobe. Ja, dogaja se marsikaj, kar ne pričakuješ. Zato sem hvaležna za pravilni poduk.

Po tem sem gledala s čim se da še razrešiti težave, ki se niso končale. Odpirali so se dogodki iz otroštva in mladosti. Dogodki iz zakona, za katere sem bila prepričana, da so razrešeni. Pa niso bili, ker je bilo v ozadju vsega preveč. Določene stvari so se ponavljale. Vedela sem, da jih moram rešiti na nov način. Poskusila na vse možne načine, ki jih poznam. S strpnostjo, nesramnostjo, po ovinkih, z ljubeznijo… rezultat je bil vedno isti. Ponovi vajo.

2018 pa se je pokazala priložnost za certifikat za Zdravljenje notranjega otroka. Tu se razrešijo travme, vzorci, ki jih nosimo zaradi vzgoje, nekaj je zapisanih v naš DNKju, pridobimo jih z vsakim, ki nam je blizu. Vendar to nismo mi – jaz. Spraviti skupaj sebe in svoj način življenja, ne glede na to, kaj si okolica misli, kaj si mislijo tvoji domači. Drugače povedano – postati jaz – biti samostojna osebnost, s svojim mišljenjem, ki ga poveš, reagiraš in delaš po svoje. Zadovoljiš potrebe po druženju, pisanju, plesu, izobraževanju.

S tem tečajem sem dobila znanje o psihi človeka in njegovih reakcijah ter kako jih sprejet, da je nekaj Tvoje.

V sklopu tega tečaja sem postala Mojster meditacije. Pri meditaciji mi pomaga Teslova profesionalna fontana za lažje prehajanje v meditativno stanje.

Mojster kanaliziranja – sporočila dobivam, ko se povežem. Zato lahko dajem direktne odgovore, ko me kdo kaj vpraša. To se ne dogaja v moji glavi in niso moje misli in moji predsodki. Kar povem, je namenjeno vam – odgovor na vaše vprašanje oziroma vašo misel. Včasih ne vem, kaj vam govorim, vi pa točno veste, zakaj.

Odgovore dobite tudi z branjem Angelskih kart., Tarot kart ali Ciganskih.

Usui Reiki I je polaganje rok na telo, da se uskladijo vaše čakre. Če vas kje posebno boli, se bolečina s to tehniko omili ali umiri in počasi izzveni. Ko čutite napetost ali utrujenost, je ta tehnika dobrodošla sprostitev.

Zdravilna moč rok – pri tem pregledam vaše čakre, kako se sučejo in koliko so odprte, kje so poškodovane, kako vam pomagati, da ne zbolite, da se vaše telo uskladi, imate dovolj svoje energije in se ponoči, med spanjem regenerirate. Da se vaša avra sestavi. Tu uporabljam kombinirano znanje angelske pomoči, Stvarnika, Theta Healinga, Reiki in ostalih alternativnih metod. Teslova profesionalna fontana vas skenira in poskrbi za uskladitev vaših meridianov, daje moč čakram za obnovitev in meni, da vam pravilno pomagam.

 

Izobraževanj ni konca, saj je strokovnega gradiva ogromno. Emocije, ki jih ne znamo pravilno izražati in kazati. Zaradi njih okvarimo čakre in ko je mera polna, zbolimo. Težko je zavestno spreminjati vse, česar smo bili naučeni. Zato se izobraževanje nikoli ne konča. Tako, kot se spreminjamo mi, se kažejo novi navdihi. Uživam v vsem tem. Srečna sem, ker vam lahko nudim svoje znanje. Na vas pa je, da ga vzamete in pravilno uporabite.

 

Hvaležna za vse, kar sem se skozi življenje naučila in kar se še bom. Sama in z vami, saj je vsaka oseba edinstvena.

 

P.S.

Če vam gre nekdo močno na živce, je vaše ogledalo. Malo se zamislite in nekaj spremenite pri sebi. Sreča je, da se to da in užitki ob spoznanju, da si nekaj naredil zase in spoznal nekaj novega o sebi, je nepopisna. Hvaležnost tudi.

 

Še enkrat.

Ime mi je Magda, Mag-da, torej vam magično predajam svoje znanje.

 

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh